Activiteiten en advies over het onderwijs in de regio Arnhem

Is een baan in het onderwijs in regio Arnhem iets voor jou? Meld je aan voor één van onze (online) voorlichtingsactiviteiten. Welke activiteiten we allemaal organiseren, zie je hieronder.

Twijfel je nog of het onderwijs bij jou past? Doe dan de online zelftest. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Activiteiten

10 januari 2023

Proefstudeerdagen HAN Pabo voltijd Arnhem

Wil je een keer echt ervaren hoe het is om aan de HAN Pabo te studeren? Kom dan proefstuderen.

21 januari 2023

Open Dag HAN Arnhem

Zien we jou op de Open Dag? Ontdek of de opleiding Leraar Basisonderwijs bij jou past tijdens onze Open Dagen. Volg de voorlichtingen en vraag studenten en docenten het hemd van het lijf.

24 januari 2023

15:45 - 18:45

HAN Educatie Pitstop

Welke leraar ben je of wil je zijn? Hoe gebruik je stuurkracht voor jezelf of de school bij een onderwijsorganisatie die in beweging is? Op dinsdag 24 januari trappen we het jaar goed af en gaan we er met elkaar over in gesprek tijdens de 1e HAN Educatie Pitstop. Snel en kosteloos kennis bijtanken?

8 maart 2023

18:00 - 21:00

HAN Open Avond Deeltijd

Meer dan 80 associate degree-, bachelor- en master-studies, tientallen trainingen, cursussen en post-hbo-opleidingen. Maak daar maar eens een keuze uit. We helpen je graag. Praat met studenten en docenten tijdens een Open Avond en stel je vragen aan een studieadviseur.

Doorlopend

Kijkje in de klas

Wil je graag eens sfeer proeven in een echte klas? Dat kan ook! Een aantal scholen zetten graag hun deuren open tijdens ‘Kijkje in de klas’, uiteraard met de inachtneming van de geldende maatregelen. Door iets te beleven en te ervaren, voel je pas écht of het vak iets voor jou is.

Doorlopend

Meet the teacher

Heb jij altijd al eens een leraar het hemd van het lijf willen vragen? Wil jij weten hoe zijn dag er uit ziet? Ben jij benieuwd hoe het is om voor de groep te staan? Of vraag je je af waarom leraar het mooiste beroep van de wereld is? Allemaal vragen die jij (online) kunt stellen aan een leraar in 'Meet the teacher'.

Nieuwe schooljaar

Jouw Meesterschap

Wil jij je professionaliseren op masterniveau om zo nog beter in te kunnen spelen op wat leerlingen nu en in de toekomst nodig hebben? Dan is 'Jouw Meesterschap' voor jou!