Activiteiten en advies over het onderwijs in de regio Arnhem

Is een baan in het onderwijs in regio Arnhem iets voor jou? Meld je aan voor één van onze (online) voorlichtingsactiviteiten. Welke activiteiten we allemaal organiseren, zie je hieronder.

Twijfel je nog of het onderwijs bij jou past? Doe dan de online zelftest. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Activiteiten

Nieuwe schooljaar

Jouw Meesterschap

Wil jij je professionaliseren op masterniveau om zo nog beter in te kunnen spelen op wat leerlingen nu en in de toekomst nodig hebben? Dan is 'Jouw Meesterschap' voor jou!

31 augustus 2022

19:30 - 20:30

Webevent PO en VO - Onderwijsloket (landelijk)

Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent.

12 oktober 2022

17:00 - 19:30

HAN Educatie Collegetour: Marjolein Moorman

Wat kunnen deze toekomstige professionals doen om het onderwijs eerlijker te maken? Moorman zal op 12 oktober 2022 geïnterviewd worden door één van deze studenten, maar iedereen in de zaal mag ook zijn of haar vraag stellen.

Doorlopend

Kijkje in de klas

Wil je graag eens sfeer proeven in een echte klas? Dat kan ook! Een aantal scholen zetten graag hun deuren open tijdens ‘Kijkje in de klas’, uiteraard met de inachtneming van de geldende maatregelen. Door iets te beleven en te ervaren, voel je pas écht of het vak iets voor jou is.

Doorlopend

Meet the teacher

Heb jij altijd al eens een leraar het hemd van het lijf willen vragen? Wil jij weten hoe zijn dag er uit ziet? Ben jij benieuwd hoe het is om voor de groep te staan? Of vraag je je af waarom leraar het mooiste beroep van de wereld is? Allemaal vragen die jij (online) kunt stellen aan een leraar in 'Meet the teacher'.

Doorlopend

Proefstudeerdagen HAN Pabo Arnhem

Wil je een keer echt ervaren hoe het is om aan de HAN Pabo te studeren? Kom dan proefstuderen.